Adopterade i Fokus

Välkomna till Adopterade i fokus


Adopterade i Fokus är en sajt för alla.

För oss som är adopterade, du som funderar på att adoptera, ni som har adopterat och alla som bara undrar hur det är att adoptera eller vara adopterad.

Detta är mötesplatsen för oss som vill byta tankar, erfarenheter eller har funderingar kring adoption.

Lite om mig själv

Jag är född 1972 i Naples, Florida USA. Min adoption blev klar innan jag föddes och jag har därför aldrig träffat mina biologiska föräldrar. Jag var 23 timmar när jag kom till mina adoptivföräldrar.

Samtidigt som mina föräldrar adopterade mig, adopterade de en pojke. Han  är 2 ½ månad yngre än jag, så vi är uppvuxna som tvillingar kan man säga. Vi har alltid haft olika syn på våra adoptioner, kanske för att jag är ljus  och han är mulatt. I mina ögon har han alltid varit min egen lillebror som jag alltid älskat mest av allt!

Jag har länge velat söka efter mina biologiska föräldrar, men tyvärr inte riktigt kommit någonstans. Mina förhoppningar är att denna sajt kan vara till hjälp i sökandet.

Värd och medarbetare

Sajtvärd är Anneli "giffan" Lundegård.
Jag hoppas att ni kommer känna er välkommna här. Och att många ska ha nytta av Adopterade iFokus.

Medarbetare här på adopterade i Fokus är Sara Fagerstedt, född 1990, som själv har adopterat bort ett barn. Idag, nästan 5 år efter adoptionen, är jag gudmor åt barnet och har en tät kontakt med henne och familjen.

// Anneli "Giffan", sajtvärd & Sara "SaraFag", medarbetare