12 Ifokus sajter

Dans ifokus!

2013-12-18 18:02 #0 av: arandeira

Hej!

Jag skulle väldigt gärna vilja starta upp ett dans ifokus och letar nu runt efter de som skulle vilja hjälpa mig att göra det här till verklighet! Jag är själv 16 och behöver därför minst en person som är/över 18 som kan vara sajtvärd. Själv är jag gärna medarbetare och kommer att hjälpa till att driva forumet :)

Skriv här i tråden eller skicka ett PM till mig om du känner dig intresserad! Vi är redan några som väldigt gärna vill det här men tyvärr är ingen över 18. Om du är under 18 men ändå vill att det här ska bli verklighet får du också jätte gärna höra av dig! Desto fler desto bättre Tummen upp

Emma, Arandeira

ps. Jag vet att just den här sajten kanske inte tar upp frågor kring dans, men jag tänkte att det måste finnas människor som dansar överallt :)

Anmäl
2013-12-22 00:50 #1 av: giffan

Hoppas du kan få hjälp. Och visst måste det vara många som dansar. jag är inte en av dom men du ska se att du hittar någon.

~ Anneli ~ 
Sajtvärd för:  adopterade.ifokus 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.