07 Att söka sina rötter

Berätta om mötet med biologisk familjemedlem?

2013-11-11 15:40 #0 av: Anna82Nilsson

Hej,

Mitt namn är Anna Nilsson och jag skriver här i egenskap av etnologistudent vid Södertörns Högskola i Stockholm.

Jag söker intervjupersoner till min B–uppstas som handlar om hur mötet med en biologisk familjemedlem påverkar synen på familj och släktskap för en adopterad person.

Jag söker 5 personer som är adopterade och som har träffat en eller flera personer från den biologiska familjen och vill berätta om mötet.  

Eftersom att jag själv bor i Stockholm är det bra om även intervjupersonerna gör det. Intervjun tar cirka en timme och man kommer att vara helt anonym.

Om du är intresserad, eller om du vill veta mer om vad min uppsats handlar om, går det bra att ringa eller mejla mig: anna.ingert.nilsson@gmail.com, 070–993 17 78

Anna Nilsson

Anmäl
2013-11-13 00:40 #1 av: giffan

Hoppas du hittar några som kan vara intresserade. Får vi andra ta del av resultatet sedan?

~ Anneli ~ 
Sajtvärd för:  adopterade.ifokus 

Anmäl
2013-11-14 16:08 #2 av: Anna82Nilsson

Javisst det får man. Uppsatsen blir en offentlig handling när den är färdig och kommer att finnas på Södertörns högskola. Vill man, kan man såklart kontakta mig för ett ex. Det är också därför som jag vill poängtera att alla som medverkar är anonyma.

Anna Nilsson

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.